Ce este Acupunctura?

Acupunctura este o specialitate medicala, care face parte din domeniul vast al medicinei traditionale chineze. Acupunctura se studiaza in universitati de medicina din toata lumea, precum si in centre nationale de specialitate.

Izvoarele istorice o dateaza in urma cu cca 3500 ani, fiind folosita cu eficienta terapeutica si perfectionata in China. Acupunctura este o metoda terapeutica care realizeaza echilibrarea energetica a organismului bolnav precum si a organismului aparent sanatos ,dar tulburat din punct de vedere energetic.

Aceasta metoda de tratament  se aplica pacientilor dupa un prealabil diagnostic energetic computerizat.


Contact

Programul de lucru:
Luni-vineri - 9-21
Sambata - in functie de programari
Duminica – zi de odihna;
Telefon: 0744.266.088 / 0723.098.860


Afecţiuni ale vertebrelor cervicale


Afecţiunile vertebrelor cervicale apar în urma îmbătrânirii discurilor intravertebrale, a apariţiei de osteofite care apasă pe terminaţiile nervoase sau pe măduvă, producând blocaje în circulaţia sângelui la nivelul arterelor spinale.
În clinică afecţiunile se impart în patru tipuri: care afectează teminaţiile nervoase, care afectează măduva, care afectează arterele spinale şi care afectează nervii senzitivi. Cele mai de întâlnite sunt cele în care se afectează terminaţiile nervoase şi care se manifestă sub formă de dureri în regiunea cefei, şi a umerilor, durerea radiind spre braţe şi degete, totodată fiind afectată mobilitatea gâtului. La persoanele afectate mai grav, degetele sunt amorţite şi lipsite de putere, ori au ameţeli şi piuituri în urechi.
Tratamentul prin acupunctură foloseşte electroacupunctura pe punctele din regiunea afectată şi punctele dureroase, rezultatele fiind dintre cele mai bune.