Ce este Acupunctura?

Acupunctura este o specialitate medicala, care face parte din domeniul vast al medicinei traditionale chineze. Acupunctura se studiaza in universitati de medicina din toata lumea, precum si in centre nationale de specialitate.

Izvoarele istorice o dateaza in urma cu cca 3500 ani, fiind folosita cu eficienta terapeutica si perfectionata in China. Acupunctura este o metoda terapeutica care realizeaza echilibrarea energetica a organismului bolnav precum si a organismului aparent sanatos ,dar tulburat din punct de vedere energetic.

Aceasta metoda de tratament  se aplica pacientilor dupa un prealabil diagnostic energetic computerizat.


Contact

Programul de lucru:
Luni-vineri - 9-21
Sambata - in functie de programari
Duminica – zi de odihna;
Telefon: 0744.266.088 / 0723.098.860


Varice ale gambelor


Varicele gambelor apar în general pe venele de la suprafaţă, acestea se îngroaşă şi devin dureroase.
În afara faptului că au aspect neplăcut, venele umflate arătând ca nişte umflături de culoare vineţie, din cauza faptului că circulaţia sângelui este deficitară în acea regiune, persoana care este afectată are dureri şi usturimi în gambe, oboseşte mai repede la mers.
Netratată, această afeţiune poate duce le alte complicaţii cum ar fi: atrofia pielii din regiunea afectată, schimbarea culorii pielii, ulcere varicoase, hemoragii, etc. În cazul tratamentului prin acupunctură, cea mai indicată datorită rezultatelor foarte bune este electroacupunctura.