Ce este Acupunctura?

Acupunctura este o specialitate medicala, care face parte din domeniul vast al medicinei traditionale chineze. Acupunctura se studiaza in universitati de medicina din toata lumea, precum si in centre nationale de specialitate.

Izvoarele istorice o dateaza in urma cu cca 3500 ani, fiind folosita cu eficienta terapeutica si perfectionata in China. Acupunctura este o metoda terapeutica care realizeaza echilibrarea energetica a organismului bolnav precum si a organismului aparent sanatos ,dar tulburat din punct de vedere energetic.

Aceasta metoda de tratament  se aplica pacientilor dupa un prealabil diagnostic energetic computerizat.


Contact

Programul de lucru:
Luni-vineri - 9-21
Sambata - in functie de programari
Duminica – zi de odihna;
Telefon: 0744.266.088 / 0723.098.860


Întinderi ale musculaturii lombare


Această afecţiune apare din cauza unor mişcări bruşte de răsucire sau de aplecare din talie. Persoana afectată are dureri atroce în regiunea lombară şi sacrală a spatelui.
Totodată capacitatea de mişcare este foarte mult afectată, iar datorită durerilor pacientul începe să tuşească, respiră mai profund şi nu suportă apăsarea zonei afectate. Durerile se intensifică după prima oră de la apariţie până la câteva zile.
În cazul întinderilor ale musculaturii lombare, acupunctura este una dintre cele mai eficiente metode de tratament, iar dacă este asociată cu exerciţii fizice adecvate, recuperarea este foarte rapidă.