Ce este Acupunctura?

Acupunctura este o specialitate medicala, care face parte din domeniul vast al medicinei traditionale chineze. Acupunctura se studiaza in universitati de medicina din toata lumea, precum si in centre nationale de specialitate.

Izvoarele istorice o dateaza in urma cu cca 3500 ani, fiind folosita cu eficienta terapeutica si perfectionata in China. Acupunctura este o metoda terapeutica care realizeaza echilibrarea energetica a organismului bolnav precum si a organismului aparent sanatos ,dar tulburat din punct de vedere energetic.

Aceasta metoda de tratament  se aplica pacientilor dupa un prealabil diagnostic energetic computerizat.


Contact

Programul de lucru:
Luni-vineri - 9-21
Sambata - in functie de programari
Duminica – zi de odihna;
Telefon: 0744.266.088 / 0723.098.860


Insomnia


Insomnia este o afecţiune des întâlnită, cu cauze neorologice. Este asociată adesea cu o stare de oboseală neuro-psihică şi fizică, dureri de cap şi ceafă, incapacitate de a adormi, stări de iritare şi irascibilitate, dereglare a funcţiilor neuro-vegetative.
Nu se observă la pacienţii ce suferă de această afecţiune nici un fel de modificare patologică la nivelul organelor interne. De cele mai multe ori are un debut lent şi o evoluţie îndelungată. Este mai des întâlnită la persoane cu o activitate intelectuală mai intensă.
Tratamentul insomniei prin metodele folosite de acupunctură are rezultate sigure şi lipsite de pericolul pe care îl are administrarea îndelungată a barbituricelor sau a altor produse de acest gen.