Ce este Acupunctura?

Acupunctura este o specialitate medicala, care face parte din domeniul vast al medicinei traditionale chineze. Acupunctura se studiaza in universitati de medicina din toata lumea, precum si in centre nationale de specialitate.

Izvoarele istorice o dateaza in urma cu cca 3500 ani, fiind folosita cu eficienta terapeutica si perfectionata in China. Acupunctura este o metoda terapeutica care realizeaza echilibrarea energetica a organismului bolnav precum si a organismului aparent sanatos ,dar tulburat din punct de vedere energetic.

Aceasta metoda de tratament  se aplica pacientilor dupa un prealabil diagnostic energetic computerizat.


Contact

Programul de lucru:
Luni-vineri - 9-21
Sambata - in functie de programari
Duminica – zi de odihna;
Telefon: 0744.266.088 / 0723.098.860


Hipercolesterolemia


Hipercolesterolemia este o manifestare patologică apărută atunci când nivelul grăsimilor în sânge este mai mare decât cel normal. Cazurile care trebuie avute în vedere mai atent în clinică sunt atunci când valorile colesterolului sau al trigliceridelor este mult crescut faţă de normal.
În legătură cu modul de diagnosticare a hipercolesterolemiei, internaţional s-a stabilit ca nivel maxim 220 mg/ml, iar pentru trigliceride 160 mg/ml, la o vârstă de peste 40 de ani. Hipercolesterolemia are o legătură foarte importantă cu apariţia afecţiunilor cardio-vasculare, a bolilor sistemului endocrin şi a apariţiei bolilor metabolice, a afecţiunilor hepatice şi în special cu apariţia multor afecţiuni la persoanele în vârstă.
Tratamentul prin acupunctură poate scădea nivelul de colesterol, trigliceride, proteine şi fosfatide din sânge. Prin acupunctură şi modul ei de acţiune la nivelul meridianelor energetice, se accelerează mişcarea peristaltică, făcând ca alimentele ingerate să rămână cât mai puţin în intestine şi să elimine mai rapid, reducând astfel cantitatea de grăsimi absorbite de către organism. Pe de altă parte, se măreşte mobilitatea proteazelor (LPL).